`

Seussical

de musical

De nieuwe musical komt in juni op de planken, de precieze datum volgt nog.de Hanswijckers musicaltheater NH

Dit seizoen brengen de Hanswijckers Seussical naar het theater!

‘Seussical de Musical’ is gebaseerd op verhalen van de Amerikaanse schrijver en cartoonist Dr. Seuss. 'The Cat in the Hat', 'How the Grinch stole Christmas' en 'Horton hears a Who' komen samen in deze vrolijke en fantasierijke musical. Een spetterende showmusical voor jong én oud!

De Kat in de Hoed neemt je mee naar de Jungle van Nool, waar Horton de olifant woont. Op een dag hoort Horton iemand om hulp roepen. Het blijkt te gaan om de Wies; een volk minimensjes dat woont op een piepklein stofje. Horton is de enige die ze hoort en al snel wordt hij door de andere dieren voor gek verklaard. Jojo, een 'Wie kind', komt in de problemen, omdat hij te veel en te levendig fantaseert. Zijn ouders, de burgemeester en vrouw van de burgemeester, zijn ten einde raad. Horton wil het volkje op het stofje beschermen tegen de boosaardige wereld waar ze nu in terecht zijn gekomen. Tegelijkertijd moet hij ook een ei te bewaken, die de onverantwoordelijke Mayzie la Bird bij hem in bewaring heeft gegeven. Kan de vogel Gertrude McFuzz hem daarbij helpen? Of zal hij haar nooit zien staan? Hoe ver zal Horton gaan om de Wies en het ei te beschermen?

Met onze 26 jonge talenten gaan we de komende maanden keihard repeteren om van deze muzikale uitdaging een groot feest van te maken! Hier wil je bij zijn!