`

de Hanswijckers

Een nieuwe start

Artistiek leider Sophie van Hecke en oud-Hanswijcker en spelcoach Remy de Graaf slaan de handen ineen!

Ze werkten achter de schermen altijd al fijn samen en deelden de zorgen over de toekomst van de vereniging. Nu zetten ze samen de schouders eronder. Ze zullen de Hanswijckers samen aansturen op artistiek en productioneel vlak. Sophie blijft artistiek leider en Remy wordt productieleider/voorzitter van de Hanswijckers. 
“Het was tijd voor iets nieuws en we doen dit vanuit ons hart voor de vereniging en spelersgroep. We hopen hiermee, ondanks het rare jaar door de lockdown, positief en moedig voorwaarts te gaan. We hebben de afgelopen jaren gebouwd aan een vereniging waar kids in een veilige en vrolijke omgeving leren zingen, dansen, acteren, maar ook zelfvertrouwen opbouwen en leren samenwerken. Een plek waar ze zich thuis voelen. Nu willen we graag samen verder bouwen met betrokken, enthousiaste mensen om ons heen met hart voor de vereniging en de ontwikkeling van de kids. 
Een plek waar ambitieus geoefend en gecreëerd wordt en waar plezier en hard werken samengaan. Een plek waar iedereen zijn steentje bijdraagt. Samen bouwen, samen genieten van het eindresultaat!”
Uiteraard staan wij niet alleen! De afgelopen jaren zijn er veel ouders en vrijwilligers betrokken geweest om het seizoen en de voorstellingen mogelijk te maken. Ook in deze nieuwe vorm rekenen wij op ouders en vrijwilligers. We zijn de afgelopen jaren bezig om ook oud-leden betrokken te houden bij de groep, om het hart van de vereniging te versterken. Zij werken achter de schermen, logistiek, maar sommigen hebben ook echt voor theater als vak gekozen en wij geven ze een plek om verder te leren en hun plezier door te geven.


Recent Nieuws

Audities 2023
25 juli 2023

Seussical
03 juli 2023

Repetities Seussical
03 april 2023

We Boffen
18 februari 2023

Seussical
23 november 2022

Open Les 2022
07 juli 2022
terug naar de nieuwsberichten