`

de Hanswijckers

Is onze voorzitter een alleskunner?

HEILOO - Toen onze voorzitter Remy de Graaf een oproep voorbij zag komen waarin deelnemers werden gezocht voor het tweede seizoen van De Alleskunner (SBS6) twijfelde ze geen moment. 

Remy, geboren en getogen in Heiloo, is werkzaam als productieleider en tourmanager in de podiumkunsten. Met veel plezier keek zij samen met haar moeder naar het eerste seizoen van het populaire programma. Ze kwamen tot de conclusie dat Remy veel van de opdrachten met gemak zou kunnen halen. En dat mag Remy nu dus laten zien.

In De Alleskunner worden 100 deelnemers op de proef gesteld door middel van 99 bizarre, rare en hilarische opdrachten. Wie een opdracht het slechtst, lelijkst of langzaamst uitvoert moet naar huis. Degene die alle opdrachten overleeft krijgt de titel ‘De Alleskunner’ en wint een jaar gratis leven.

De Alleskunner is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien op SBS6. De eerste twee uitzendingen zijn inmiddels geweest maar zijn online terug te zien op www.gids.tv Aanstaande vrijdag is de derde aflevering op tv en is Remy met nog 80 kandidaten in de race. Na de eerste aflevering is de meest gestelde vraag tot nu toe aan Remy waarom de kandidaten zo belachelijk overdreven doen. Remy legt uit: “Je moet je voorstellen dat we allemaal uit maandenlange thuisquarantaine kwamen en opeens een bizar avontuur mochten meemaken. Dat je in hetzelfde schuitje zit en eindelijk weer mensen mag aanraken en knuffelen bouwt een band op. Als je dan naar huis moet loop je echt iets bijzonders mis. Het is een beetje alsof je vakantie lastminute gecanceld wordt, maar al je vrienden wel mogen gaan. Het is bizar hoe blij je kunt zijn met een pingpongballetje dat in een bakje rolt. Gelukkig heb ik de eerste 20 opdrachten overleefd! Hoever ik daarna ben gekomen kan ik natuurlijk nog niet zeggen, maar er komen nog wel mooie beelden aan! Op de Instagrampagina @dealleskunner2.0 vertellen we als deelnemers meer over onze ervaringen. En vrijdagavond om 20.30 uur is De Alleskunner dus te zien op SBS6,” aldus Remy.


Recent Nieuws

Audities 2023
25 juli 2023

Seussical
03 juli 2023

Repetities Seussical
03 april 2023

We Boffen
18 februari 2023

Seussical
23 november 2022

Open Les 2022
07 juli 2022
terug naar de nieuwsberichten