Reünie De Hanswijckers 50 jaar

Het huidige logo

Zaterdag 1 juni wordt er vanwege ’50 jaar Hanswijckers’ een grote reünie georganiseerd!

Dit is dé gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten en herinneringen op te halen

De reünie vindt plaats in de Foyer van theater De Beun in Heiloo, waar sinds jaar en dag de voorstellingen van De Hanswijckers opgevoerd worden. Alle oud-leden van De Hanswijckers zijn van harte welkom!

De Reünie wordt gehouden op zaterdagmiddag van 13:30 uur tot 18:30 uur
Je wordt ontvangen met een welkomsdrankje en je ontvangt een button waarop staat in welke jaren je hebt meegespeeld en in welke musicals je hebt geschitterd. Ook is er gelegenheid om met de oude casts op de foto te gaan. Tijdens de reünie zullen we zoveel mogelijk oud beeldmateriaal tonen.

Het eerste deel van de Reünie is van 13:30 uur tot 15:00 uur. Dan om 3 uur is het tijd om de laatste show van De Hanswijckers te bekijken: Shrek! Kijk en geniet hoe De Hanswijckers zich hebben ontwikkeld en hoe de spelers nog steeds de mogelijkheid hebben om te schitteren in een échte musicalrol, met alles er op en er aan. Na de voorstelling gaat de reünie door onder het genot van een hapje en een drankje.

Het oude Logo

Dit seizoen spelen De Hanswijckers SHReK. 27 spelers uit heel de regio laten zich van hun beste kant zien onder leiding van Sophie van Hecke. De spelers variëren in leeftijd van 11 tot 19 jaar.

programmaboekje '97


Wat moet je doen om erbij te zijn?

Koop via de website www.hanswijckers.nl een reünie combi-kaart. Deze geeft je recht op:
Toegang vanaf 13:30 uur, welkomstdrankje, Toegang tot de voorstelling, drankje in de pauze, een hapje en drankje na afloop. De voorstelling Shrek start om 15 uur.
Kosten: € 17,50

Heb jij nog materiaal van vroeger, wellicht in de vorm van foto’s, boekjes of videomateriaal? Wij lenen het graag om het tentoon te stellen en samen te bekijken!

Steun de Hanswijckers

En misschien heb je ook interesse om de Hanswijckers te steunen? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die de Hanswijckers een warm hart toedragen. Dit kan in de vorm van sponseren van een bepaald deel van de voorstelling. Bijvoorbeeld een deel decor, licht, geluid of kleding. Maar je kunt je ook aanmelden als vriend van de Hanswijckers. Dan betaal je €40,- en hiervoor krijg je een toegangskaart naar keuze en een stoel in het theater op een plaats die je zelf uitkiest. Een pauze drankje hoort er ook nog bij J

Ondersteuning in natura, zoals kap, grime, kleding verstellen, decor bouwen, filmen, catering verzorgen…alles is mogelijk. En wij zijn u dankbaar!

Laat met uw steun de Hanswijckers over 10 jaar nog steeds springlevend zijn!

 

Tot ziens op zaterdag 1 juni

Little Shop of Horror
Ja zuter Nee zuster
Fame