---

Nieuwsbrief nummer 4

30 mei 2016

---

Nog 4 nachten slapen...

Aanstaande vrijdag en zaterdag gaan we helemaal los in Theater De Beun!

“Iedereen wil beroemd worden”, dat is het uitgangspunt van deze musical. Op 3 en 4 juni speelt musicalvereniging “De Hanswijckers” de voorstelling “FAME”. En beroemd worden we ook want we zijn er helemaal klaar voor! De afgelopen twee weken is er nog keihard gerepeteerd, met kleding en rekwisieten. De mensen van de techniek zijn komen kijken, het lichtplan is gemaakt, het zenderschema is opgesteld en het decor is af. Donderdag gaan we naar De Beun voor het opbouwen van het decor, de technische doorloop en de generale repetitie. En dan is alles gereed om u te trakteren op een fantastische show! 

Kaarten? Zie verder!

---

Theater De Beun in Heiloo

Theater De Beun is een vriendelijk en knus theater met zo'n dikke 300 stoelen in het centrum van Heiloo, net achter winkelcentrum 't Loo. In dit theater vinden professionele voorstellingen plaats maar is vooral hét podium voor het amateurtheater uit de regio. Er is ruim voldoende parkeerruimte en ook goed te bereiken met het openbaar vervoer (10 min lopen van NS-station)

Theater de Beun
Willibrordusweg 2
1851 HB  Heiloo
Telefoon: 072-5333156

---

Nog geen kaarten voor FAME?

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 3 juni om 20:00 uur en op zaterdag 4 juni om 15:00 uur en om 20:00 uur in theater De Beun in Heiloo. De matinéevoorstelling kost slechts € 9,50 en de avondvoorstellingen € 12,50.
Meer informatie over De Hanswijckers en over de kaartverkoop kunt u vinden op: www.hanswijckers.nl. 

Klik hier om nu direct kaarten te bestellen!

Liever papieren kaarten direct in de hand? Kaarten zijn te koop bij Apeldoorn Electra in Egmond Binnen, Boekhandel Dekker & Dekker in Egmond aan Zee, Boekhandel de Schrijverij te Heiloo

---

Jij ook meedoen met De Hanswijckers?

De Hanswijckers zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Er wordt weer een ‘Open Les’ georganiseerd. Deze is op 23 juni 2016.  Iedereen die belangstelling heeft kan hieraan meedoen om te kijken of De Hanswijckers iets voor jou is. Er zijn geen kosten aan deze les verbonden.Op 30 juni worden er weer audities gehouden voor nieuwe leden. Veel wordt er niet gevraagd van je tijdens de ‘audities’. Het is meer een soort officiële kennismaking en we gaan er vanuit dat je het kunt leren. Maar je moet natuurlijk wel een beetje kunnen zingen. Ben je geïnteresseerd om auditie te doen of om naar de open les te komen? klik dan hier of stuur een e-mail naar info@hanswijckers.nl. . Er wordt dan snel contact met je opgenomen. En natuurijk is het ook voor jongens!

---