---

Nieuwsbrief nummer 3

12 mei 2016

---

FAME!

Over precies 3 weken en één dag spelen we de premiere van onze nieuwe musical FAME

“Iedereen wil beroemd worden”, dat is het uitgangspunt van deze musical. Op 3 en 4 juni speelt musicalvereniging “De Hanswijckers” de voorstelling “FAME”. In deze show, ook bekend van de succesvolle tv-serie uit de jaren ’80, nemen wij je mee naar de theaterschool in New York en volgen we een groep nieuwe leerlingen. Je komt terecht in de wereld van het jonge talent, de wereld van zang, dans en drama. Het leven op zo’n school is net een rollercoaster: talentvolle maar onzekere karakters zullen zich voor je ogen ontwikkelen. Het is zeker geen vlak verhaal: het is een keiharde wereld met hoge pieken en diepe dalen. Kortom, het is een dynamische show die je gezien moet hebben!

Kaarten? Zie verder!

---

Hanswijckers haalt € 244.-- op met Rabo Clubkas actie

Afgelopen maandag werd in de Cultuurkoepel te Heiloo de uitslag bekend gemaakt van de Rabo Clubkasactie. In totaal deden er 118 clubs en verenigingen mee waarop door de leden van de bank gestemd kon worden. De Hanswijckers kregen 118 stemmen (77ste plaats) wat ons dus € 244,-- opleverde. Niet gek voor zo'n kleine vereniging.

Maar wat nog veel leuker was dat wij daar een tipje van de sluier hebben kunnen oplichten. Voor een volle Cultuurkoepel speelde De Hanswijckers 5 minuten uit de nieuwe show. Spannend! Het ging helemaal niet verkeerd! Veel leuke reacties van het publiek en veel publiciteit natuurlijk.

---

Nog geen kaarten voor FAME?

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 3 juni om 20:00 uur en op zaterdag 4 juni om 15:00 uur en om 20:00 uur in theater De Beun in Heiloo. De matinéevoorstelling kost slechts € 9,50 en de avondvoorstellingen € 12,50.
Meer informatie over De Hanswijckers en over de kaartverkoop kunt u vinden op: www.hanswijckers.nl. 

Klik hier om nu direct kaarten te bestellen!

Liever papieren kaarten direct in de hand? Kaarten zijn te koop bij Apeldoorn Electra in Egmond Binnen, Boekhandel Dekker & Dekker in Egmond aan Zee, Boekhandel de Schrijverij te Heiloo

---

Jij ook meedoen met De Hanswijckers?

De Hanswijckers zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Er wordt weer een ‘Open Les’ georganiseerd. Deze is op 23 juni 2016.  Iedereen die belangstelling heeft kan hieraan meedoen om te kijken of De Hanswijckers iets voor jou is. Er zijn geen kosten aan deze les verbonden.Op 30 juni worden er weer audities gehouden voor nieuwe leden. Veel wordt er niet gevraagd van je tijdens de ‘audities’. Het is meer een soort officiële kennismaking en we gaan er vanuit dat je het kunt leren. Maar je moet natuurlijk wel een beetje kunnen zingen. Ben je geïnteresseerd om auditie te doen of om naar de open les te komen? klik dan hier of stuur een e-mail naar info@hanswijckers.nl. . Er wordt dan snel contact met je opgenomen. Vooral jongens worden aangemoedigd om te auditeren!

---

meer musical

(advertentie)

Theatergroep Horizon Musicalproducties en de junioren van Oberon Theaterproducties spelen Ciske de rat (met Lars van De Hanswijckers!)

Twee Alkmaarse verenigingen spannen samen om het kleine hartverscheurende verhaal van Ciske de Rat groots neer te zetten. Kom met je klas, je koor en/of familie, proef de sfeer van de Jordaan en Artis. En beleef de strijd van het kleine joch die opgroeit op straat en zijn eigen 'oorlog' de baas moet zien te worden.

De kaartverkoop is in volle gang! De clubs verwachten dat de grote zaal van de Vest vol raakt dus wees er snel bij.... 25 (tevens matinee), 26, 27 en 28 mei (tevens matinee) 2016!

Toegang: €10 matineevoorstelling of €17,50 avondvoorstelling
Kaartverkoop heel makkelijk en snel (met Ideal) via 
www.theatergroephorizon.nl of mail kaartverkoop@theatergroephorizon.nl (als je met een groep wilt komen)