---

Nieuwsbrief nummer 2

29 maart 2016

---

RABO CLUBKAS!

Vandaag is de grote Rabo clubkas actie van start gegaan en  De Hanswijckers doen natuurlijk mee!  Dit is voor ons een kans om aan extra inkomsten te komen en het kost u niets!

Hoe werkt het? Wanneer je een rekening bij de Rabobank hebt en je woont in de gemeente Bergen, Heiloo of Castricum, dan heb je onlangs een stempas gekregen van de Rabo Clubkas! Met die stempas kan je online 3 stemmen uitbrengen op verenigingen. Iedere stem is geld waard. Heb je zelf een rekening? Geef je stem dan aan ons. Ken je mensen met een Raborekening? Attendeer ze op deze actie en op De Hanswijckers. De actie loopt nog tot 11 april!
Voor meer info: http://www.hanswijckers.nl

---

A-TEAM!

Remco Duinmeijer

FAME! is de vierde productie waar Remco als choreograaf aan meewerkt. Sinds Hairspray draagt hij met veel plezier zijn steentje bij aan de spetterende producties van de Hanswijckers. Het enthousiasme en de wil van de kinderen om nieuwe dingen te leren werkt aanstekelijk op hem. Na zijn theatervooropleiding IT’S DNA in Amsterdam,  is Remco begonnen met de opleiding International Hospitality Management aan Stenden in Leeuwarden en zit hij nu in het 3de jaar van de opleiding. Gelukkig kan hij in zijn drukke schema toch nog tijd vinden om iedere week stevig aan de slag te gaan met de kinderen. Hij vond ‘Fame’ een uitdaging om aan mee te werken, aangezien het DE dansmusical bij uitstek is, maar is trots op het eindresultaat. “Ondanks dat het afgelopen jaar wat moeilijk is begonnen, ben ik enorm trots op de kinderen. De energie en inzet die zij iedere week hebben laten zien en de sfeer in de groep, vind ik echt heel bijzonder. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en achtergrond, maar bij de Hanswijckers maakt dat helemaal niet uit! Ik vind het ongelofelijk mooi dat iedereen elkaar in zijn waarde laat en respecteert. Ook dit jaar zal het weer een geweldige voorstelling worden, dat weet ik zeker”. 

---

Wie komt er helpen bij de loterij?

We komen nog een aantal handen te kort om de loterij te bemensen. De loterij is een heel belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Wat moet je doen? Het verzamelen en mooi, aantrekkelijk inpakken van de prijzen (we hebben al weer een aantal heel mooie prijzen binnen), het aankleden van het loterijstalletje in de foyer van het theater, het trekken van de gelukkige nummers en het uitreiken van de prijzen. De loten worden door de kinderen verkocht. Je doet dit niet alleen maar met een heel team. Ook wordt er niet van je verwacht dat je alle voorstellingen aanwezig bent. Interesse om jouw steentje bij te dragen? mail dan naar  info@hanswijckers.nl
alvast bedankt

---

Adverteren in programmaboekje?

Adverteren in ons programmaboekje? Er is nu nog ruimte! Neem snel contact op met info@hanswijckers.nl want we gaan snel naar de drukker. Klik op het plaatje voor meer informatie.

---