---

Nieuwsbrief nummer 1

3 maart 2016

---

Fame!

Het lijkt nog zo ver weg, maar het is al zo dichtbij.Op 3 en 4 juni spelen De Hanswijckers de legendarische musical FAME in theater de Beun in Heiloo. Dat is dus nog maar twaalf repetities. Gelukkig is er al heel veel gebeurd. De gehele eerste akte staat nu en bijna iedereen kent bijna al zijn tekst. Noteer de data alvast in uw agenda!

---

RABO CLUBKAS!

De Hanswijckers doen mee aan de RABO clubkas aktie! Dit is voor ons een kans om aan extra inkomsten te komen en die hebben we hard nodig! Het wordt elk jaar moeilijker om de begroting rond te krijgen, dus doe mee! Heb je zelf een rekening bij de Rabobank of ken je mensen met zo'n rekening, klik dan op onderstaande link om ons te helpen. Het kost niets!

http://www.hanswijckers.nl/rabo-clubkas-actie/

---

A-TEAM!

Onverwachts hebben we dit jaar afscheid moeten nemen van Jeroen en Caroline die de afgelopen twee seizoenen verantwoordelijk zijn geweest voor 'Little Shop' en 'Ja Zuster, Nee Zuster'. Het plotseling vertrek leverde wel even wat gedoe op voor zowel de kinderen als het bestuur: met een incompleet A-team maak je geen voorstelling. Daarom zijn wij heel blij met grandioze inzet van Remy en Remco. Zij hebben er voor gezorgd dat er geen enkele repetitie is uitgevallen en niemand bij de pakken is gaan neerzitten.
Ondertussen is er hard gezocht naar vervanging op niveau en ook gevonden. Vanaf 1 januari is Sophie van Hecke bij de Hanswijckers aan de slag gegaan en daar is iedereen heel blij mee! Sophie heeft ruime ervaring als theatermaker en regisseur. Ook is ze spel- en vocalcoach, geeft ze zanglessen en treedt ze regelmatig op als zangeres in verschillende bands. Sophie is bij De Hanswijckers de zangcoach en doet ook de eindregie. Ze gaat er samen met Remco en Remy voor zorgen dat ‘Fame’ ongetwijfeld weer een fantastische voorstelling gaat worden.

---

Wie komt onze spelers schminken en kappen?

We komen nog een aantal handen te kort om te kappen en te schminken, voor en tijdens de voorstellingen van 2, 3 en 4 juni. Je hoeft natuurlijk niet alle dagen beschikbaar te zijn, vele handen maken licht werk. Bent u handig met een bus lak, kam en borstel of een beetje gewend om iemand in de grime te zetten? Aarzel niet en meld je aan: info@hanswijckers.nl

---

Adverteren in programmaboekje?

Adverteren in ons programmaboekje? Er is nu nog ruimte! Neem snel contact op met info@hanswijckers.nl want we gaan snel naar de drukker. Klik op het plaatje voor meer informatie.

---