---

Nieuwsbrief nummer 4

22 december 2016

---

FOOTLOOSE

is de musical die door De Hanswijckers op 9 & 10 juni voor u op de planken gebracht gaat worden in theater De Beun in Heiloo. Er wordt hard aan het stuk gewerkt en de eerste contouren van de voorstelling worden langzaam zichtbaar.

Footloose vertelt het verhaal van een jongen, Ren McCormack, die met zijn moeder naar een klein dorpje verhuist vanuit de grote stad. In het dorp wordt de scepter gezwaaid door de dominee die het gehele dorp in zijn ban heeft. Tot grote frustratie van Ren mag in het dorp geen moderne muziek worden afgespeeld en niet worden gedanst. Alles wat zondig is, is verboden. Hij heeft moeite zich hieraan aan te passen en gaat de strijd aan met de dominee, gesteund door zijn nieuwe vrienden op school. En dan wordt hij nog eens tot over zijn oren verliefd op de dochter van de dominee....

Kaarten reserveren? Klik hier!

---

De Hanswijckers zingen bij candlelightshopping in Castricum

Afgelopen zaterdag hebben een groot aantal leden van De Hanswijckers een klein voorproefje gegeven van Footloose bij boekhandel Laan in het Centrum van Castricum tijdens het zg. Candlelightshopping. Verschillende muziekgroepen zorgden voor sfeer door optredens te verzorgen. In boekhandel Laan was het de jonge generatie die zichzelf konden presenteren. De Hanswijckers deden twee nummers uit hun nieuwe musical, wat veel leuke reacties opleverden.

---

Word vriend van De Hanswijckers

Het is nu mogelijk om vriend van De Hanswijckers te worden. Je profiteert dan niet alleen van allerlei extra's rondom de voorstelling, maar je steunt dan ook financieel de productie.
Een vriend heeft natuurlijk toegang tot de voorstelling op een gereserveerde plaats en wordt geheel in de watten gelegd.
Meer informatie over vrienden van De Hanswijckers of inschrijven? Klik dan hier!

---

Decorbouwruimte gezocht!

Wij zijn hard op zoek naar een ruimte waar wij ons decor kunnen bouwen. Wij vragen niet veel: vier muren en een dak, wat licht en electriciteit, dan is het al snel goed voor ons. Wij bouwen in de periode van maart tot de voorstelling begin juni. Over het algemeen zijn wij twee avonden per week aan het timmeren en schilderen, alles in overleg natuurlijk. Heeft of weet u een geschikte ruimte? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar info@hanswijckers.nl

---

Adverteren in programma-boekje?

Adverteren in ons programmaboekje? Er is nu nog ruimte! Neem snel contact op met info@hanswijckers.nl want we gaan snel naar de drukker. Klik op het plaatje voor meer informatie.

---

Musicalvereniging De Hanswijckers wenst u allen heel fijne feestdagen en een zeer musicaal 2017!